Καλώς ήρθαμε και καλώς σας βρήκαμε!

Τι κοινό έχουν όλες οι μαμάδες;

Τι δεν έχουν κοινό θέλετε να πείτε!

Σκέψεις, αισθήματα και πράξεις με κοινό παρανομαστή την αγάπη και την φροντίδα του παιδιού ή των παιδιών τους. Μια ζωή ολόκληρη δηλαδή.

Κάτι άλλο που έχουμε όμως κοινό είναι αυτό το μυστήριο συναίσθημα που τρυπώνει μέσα μας και σιγοψιθυρίζει το μεγαλύτερο ψέμα, ότι είμαστε μόνες μας και δεν ξέρουμε τι είναι καλύτερο για το παιδί μας.

Από την μία με τόσες εκατομμύρια μαμάδες να έχουν τις ίδιες αγωνίες και από την άλλη με ένα ένστικτο χιλιάδων ετών να μας σπρώχνει να κάνουμε το σωστό δεν θα έπρεπε να μένει χώρος για την αμφιβολία και την μοναξιά. Έλα μου ντε όμως που τρυπώνει από τις χαραμάδες.

Γι΄αυτό σκέφτηκα να ενδώσω στην επίμονη επιθυμία να φτιάξω κάτι (το blog φαίνεται μια πολύ καλή αρχή) για να έχουμε ένα μέσο επικοινωνίας και στήριξης το οποίο δεν θα είναι κατευθυνόμενο από μία εταιρία, δεν θα είναι ανώνυμο όσο ένα τεράστιο forum, και θα νιώθουμε πάνω από όλα συντροφικότητα. (επίσης τόση έρευνα και διάβασμα που ρίχνουμε όλες μας για το κάθε τι, είναι κρίμα να μένει ιδιωτικό και να μην ωφελούνται και οι μαμάδες που δεν προλαβαίνουν να διυλίσουν τον κώνωπα!)

Τώρα αν όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν από ένα blog ο καιρός θα δείξει!

Προς το παρόν να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις αρχές που σηματοδοτεί ο ερχομός ενός παιδιού!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις